Typisch Trivium

Bij Scholengroep Trivium werken ongeveer 700 medewerkers, die zich inzetten voor goed onderwijs aan circa 5000 VO-leerlingen. Trivium is van de scholen én is er voor de scholen: Dollard College en Ubbo Emmius. Zij trekken samen op vanuit hun gedeelde visie: 'leerlingen ondersteunen in hun ontwikkeling'. Onze docenten spelen daar uiteraard de cruciale rol in. Draag jij daar straks ook aan bij?

Bekijk onze vacatures
arbeidsvoorwaarden
Header docent voor klas cropped
header-home
header
home textblock
image

Wij willen, met anderen, bijdragen aan een maatschappij waarin iedereen ertoe doet en kansen krijgt om zich verder te ontwikkelen. Waarin mensen met verschillende achtergronden en kwaliteiten met respect met elkaar samenleven. In een omgeving die uitnodigt tot ontwikkeling en ontmoeting.

Onderwijs en samenleving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De samenleving is volop in de scholen aanwezig. Tegelijkertijd willen we leerlingen voorbereiden op de toekomstige samenleving.

Onze regio Oost-Groningen biedt vele kansen om in het leven van onze leerlingen hét verschil te maken. De meerwaarde van jou als docent is groot. Door goed onderwijs en de juiste begeleiding help je leerlingen hun kansen en daarmee die van hun omgeving te vermenigvuldigen. Trivium neemt de verantwoordelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in de regio. Dit doen we door te streven naar thuisnabij onderwijs van hoge kwaliteit voor iedere leerling. Van praktijkonderwijs tot technasium en tweetalig gymnasium. We werken intensief samen met partners zoals gemeenten, het lokale bedrijfsleven en welzijnsorganisaties.

Typisch Trivium

Blijf verbonden en geïnformeerd

Wil je snel op de hoogte zijn van onze vacatures? Volg ons dan op LinkedIn.

Let’s connect!
Blijf verbonden en geïnformeerd Blijf verbonden en geïnformeerd