Aanspreekpunt voor collega’s

“We vinden onze servicegerichte rol fijn.”

Geertien van der Veen en Willemien Warris, HR en salarisadministratie

Werkzaamheden
We zijn het eerste aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en leidinggevenden. Onze belangrijkste taak is het zorgvuldig verwerken van alle mutaties van de in- door- en uitstroom van ongeveer 750 medewerkers van Trivium. We zijn verantwoordelijk voor de gehele administratieve verwerking van de indiensttreding van nieuwe medewerkers; we vragen alle benodigde gegevens op, verwerken de gegevens en maken een arbeidsovereenkomst. Daarnaast moet elke verandering, denk aan meer of minder uren, ziekteverlof, ouderschapsverlof, reiskosten etc. en de aanspraak op diverse regelingen, tijdig worden verwerkt.

Pieken
We hebben te maken met deadlines in verband met de salarisbetalingen die op tijd binnen moeten zijn bij de medewerkers. Rond de zomervakantie is het extra druk door alle werkzaamheden die nodig zijn voor het afsluiten van het schooljaar en het opstarten van het nieuwe. Die drukte ervaren we ook rond de kerstvakantie, als de werkkostenregeling (vakbondscontributie, uitruil reiskosten enz.) in het salaris verwerkt wordt.

Servicegericht
We vinden onze servicegerichte rol en het contact met de medewerkers fijn. Medewerkers op weg helpen en een oplossing vinden als ze een complexe vraag hebben. We hebben regelmatig overleg met de collega’s van M&O over allerlei personele zaken en de wet- en regelgeving.

Dynamisch
Is salarisadministratie saai? Nee! Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Alle fases in het leven van mensen komen voorbij: huwelijk, geboorte kinderen, pensioen. Ook al werken we voor de meeste collega’s achter de schermen, we voelen ons heel verantwoordelijk. We willen dat alles goed geregeld is en de collega’s krijgen waar ze recht op hebben.

Ontdek meer verhalen

“De passie van de mensen op de scholen en in de bedrijven is fantastisch om te zien!”

Maria Tiggelaar en Peter Zwiers, projectleiders STO

Lees het hele verhaal
“Met internationalisering verrijken we ons onderwijs.”

Katharina Hoffmann, docent Duits en contactpersoon internationalisering

Lees het hele verhaal
“Een leerling op de juiste plek krijgen, daar doen we het voor.”

Karin Rolfes, docent vmbo

Lees het hele verhaal