Elke leerling is uniek

“Het draait allemaal om het activeren en motiveren van de leerlingen.”

Irene Drenth, docent Engels

Engels is een taal die leerlingen vaak al kennen vanuit hun dagelijks leven. Mijn passie ligt bij het lesgeven aan brugklassers en hen te helpen hun kennis verder te ontwikkelen. Ik wil hun enthousiasme en leergierigheid bevorderen door mijn lessen gevarieerd en uitdagend te maken.

Wij zorgen voor een goede overdracht met de basisschool en organiseren kennismakingsgesprekken, zodat leerlingen en ouders zich welkom voelen. De eerste schoolweek is volledig gewijd aan kennismaking met de school en met elkaar, een cruciale stap voor een soepele start. Ik ben voorstander van korte lijntjes met ouders. Open communicatie is essentieel om samen het beste uit elke leerling te halen. Partnerschap tussen school en ouders is cruciaal voor de ontwikkeling en het welzijn van de leerlingen.

Elke leerling is uniek, met eigen voorkeuren en interesses. Positieve reacties krijgen we op momenten waarop leerlingen bezig zijn met activiteiten die aansluiten bij hun passies. Of het nu gaat om sportevenementen, taaldorp of andere activiteiten; het draait allemaal om het activeren en motiveren van de leerlingen.

Ontdek meer verhalen

“De passie van de mensen op de scholen en in de bedrijven is fantastisch om te zien!”

Maria Tiggelaar en Peter Zwiers, projectleiders STO

Lees het hele verhaal
“Met internationalisering verrijken we ons onderwijs.”

Katharina Hoffmann, docent Duits en contactpersoon internationalisering

Lees het hele verhaal
“Een leerling op de juiste plek krijgen, daar doen we het voor.”

Karin Rolfes, docent vmbo

Lees het hele verhaal